رهاورد

حقوق به زبان آدمی زاد

رهاورد

حقوق به زبان آدمی زاد

به زبان آدمی زاد درباره دروس حقوقی حرف میزنیم....

آخرین مطالب
پیوندها

بیمه

پنجشنبه, ۲۳ اسفند ۱۴۰۳، ۰۷:۴۰ ب.ظ

اراد 

https://www.aparat.com/v/bhbz2a4

https://www.aparat.com/v/r3lYR

https://www.aparat.com/v/p1905mw

https://www.aparat.com/v/txuelu1

ترخصی کالا

https://www.aparat.com/v/u15omxs

 

 

ماهیت عقد بیمه

https://www.aparat.com/v/x1642t8

 

https://www.aparat.com/v/6nj9l

https://www.aparat.com/v/HZDuz

 

https://www.aparat.com/v/dez10ch

https://www.mollakarimi.ir/%D8%AC%D8%B2%D9%88%D9%87-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D9%87/

 

https://www.aparat.com/v/bhbz2a4?playlist=6707478

حق بیمه اگر پرداخت نشه بیمه خود به خود باطله

دفتر های بیمه واسطه ای است بین تو وشرکت بیمه نماینده اون شرکت بیمه است. نمایندنه بیمه وکیل بیمه گر محسوب میشه طرف حسابت اون شرکت بیمه است

کارگزاران بیمه دلالان بیمه اند

 عقد عینی عقدی است که 

عقد عینی (به عربی: عقد عینی) نوعی از قرارداد (عقد) است که تحقق و انعقاد آن منوط به تسلیم مال مورد عقد است؛ یعنی تا زمانی که مال مورد نظر به طرف دیگر تسلیم نشده باشد، عقد به‌طور کامل منعقد نمی‌شود.

ویژگی‌های عقد عینی:

  1. نیاز به تسلیم عین مال دارد: برخلاف برخی عقود که صرفاً با توافق طرفین شکل می‌گیرند (مثل بیع یا اجاره)، در عقد عینی، انتقال واقعی مال بخشی از شرایط تشکیل عقد است.

  2. مثال‌های رایج:

    • عقد رهن: تا زمانی که مال مورد رهن (مرهون) به مرتهن (طلبکار) تسلیم نشود، عقد رهن کامل نیست.

    • عقد ودیعه: باید مال به ودیعه‌گیر تحویل شود تا عقد تحقق یابد.

    • عقد عاریه: تحویل مال برای استفاده رایگان، شرط تحقق عاریه است.

تفاوت با عقد رضایی:

  • عقد رضایی: فقط با توافق و تراضی طرفین منعقد می‌شود (مانند بیع).

  • عقد عینی: علاوه بر توافق، تسلیم عین مال نیز لازم است.

 

بیمه عقد رضایی است

 

 

کارگزاری بیمه چیست ؟

کارگزار بیمه یا کارگزاری بیمه شخص حقیقی یا حقوقی است که به طور مستقیم از بیمه مرکزی مجوز فعالیت‌‌‌ گرفته و به عنوان وکیل بیمه‌‌‌گذاران ، از جانب آن‌‌‌ها به نیازسنجی ، تحلیل و بررسی خدمات بیمه‌‌‌گران ، استخراج و گزینش پوشش‌‌‌های مورد نیاز ، مذاکره و چانه زنی برای ‌‌‌گرفتن نرخ رقابتی و در نهایت ، خرید بیمه ‌‌‌نامه مورد نظر برای مشتری می‌‌‌ پردازد . کارگزار بیمه ، به طور قانونی و به عنوان وکیل بیمه‌‌‌گذار ، اجازه‌‌‌ گرفتن خسارت و حضور در دعاوی حقوقی بیمه‌‌‌ای را نیز دارد .

 

 

 

نمایندگی بیمه چیست ؟

نماینده بیمه شخصی است که از یک شرکت بیمه‌‌‌گر کد نمایندگی دریافت می ‌‌‌کند و همه محصولات بیمه‌‌‌ای آن شرکت را به متقاضیان و خریداران بیمه‌‌‌نامه می ‌‌‌فروشد . درآمد نمایندگان بیمه از مسیر کارمزدی است که بابت فروش هر بیمه‌‌‌ نامه دریافت می ‌‌‌کنند . درصد کارمزد برای هر بیمه ‌‌‌نامه بستگی به شرایط قرارداد نمایندگی بیمه مورد نظر با شرکت بیمه دارد .

 

تفاوت بین نمایندگی بیمه و کارگزاری بیمه چیست ؟

این روزها که بیشتر از پیش با پلتفرم‌های آنلاین فروش بیمه روبرو هستیم ، تفاوت بین نمایندگی بیمه و کارگزاری بیمه یکی از سوالات متداولی است که ذهن خریداران بیمه را مشغول می ‌کند .

همانطور که از اسم نمایندگی بیمه مشخص است ، نماینده که می ‌تواند فرد حقیقی یا حقوقی باشد ، نماینده فروش یک شرکت بیمه است و تنها اجازه فروش و صدور بیمه‌نامه‌های مربوط به همان شرکت بیمه را دارد. نمایندگان بیمه در صدد فروش هرچه بیشتر بیمه ‌نامه‌ های شرکت بیمه‌ای هستند که نمایندگی آن را دارند .

کارگزاران بیمه برخلاف نمایندگان ، وکیل خریداران بیمه هستند . یعنی در برنامه کارگزار بیمه ، فروش هیچ بیمه‌نامه‌ مشخصی از هیچ شرکت بیمه‌ای در اولویت نیست . کارگزاران در حقیقت مشاوران کارکشته بیمه‌ای هستند که به خریداران بیمه مشاوره می ‌دهند ، برای خریداران در صورت نیاز ، بیمه جدید طراحی می‌ کنند و در انتها برای حفظ منافع خریداران از شرکت‌های متفاوت بیمه استعلام‌ می‌گیرند و بر اساس نیاز بیمه‌گزار (خریدار بیمه) بهترین بیمه را پیشنهاد می‌دهند . آن ها می‌ توانند در زمان بروز خسارت در صورت نیاز کارگزارن بیمه به عنوان وکیل آشنا به امور بیمه و قوانین بیمه‌ای کشور بیمه‌گزاران را همراهی ‌کنند . مقاله شرایط اخذ کارگزاری بیمه تامین اجتماعی را بخوانید.

 

 

درآمد کارگزاران بیمه از کجا تامین می‌ شود ؟

شاید این تصور در برخی خریداران بیمه بوجود بیاید که خرید از کارگزاران بیمه به علت خدمات بیشتری که ارائه می‌کنند منجر به پرداخت هزینه بیشتر برای آنها خواهد بود . یا برخی تصور کنند کار کردن با بعضی کارگزاری ها گران‌ تر از دیگر کارگزاری‌ هاست در شرایطی که درآمد کارگزاری بیمه یک درآمد مصوب و از پیش تعیین شده است .

کارگزارن بیمه ، نماینده بیمه‌گزار (خریدار بیمه) جهت خرید بیمه‌نامه متناسب با نیازشان هستند اما درآمدشان از محل کارمزدی است که از شرکت‌های بیمه دریافت می ‌کنند . کارمزدها در خصوص هر نوع بیمه مشخص و بر اساس مصوبات بیمه‌ مرکزی ، توسط شرکت بیمه پرداخت می ‌شود و بیمه‌گزار نیازی به پرداخت وجهی مازاد بر حق بیمه جهت جبران خدمات کارگزار ندارد .

 

 

 

به طور کلی، درآمد نمایندگی های بیمه و کارگزاری های بیمه ای، تابع فاکتورهای مختلفی نظیر مکان فعالیت، مهارت و تجربه فرد در زمینه بیمه، کارمزد دریافتی، سال ارائه خدمات بیمه ای، نوع خدمت و تعرفه خدمات بیمه ای ارائه شده در آن سال، می باشد و نهادهای ذی صلاح، هر ساله، در خصوص تعرفه خدمات مختلف بیمه ای، تعیین تکلیف می نمایند.

 

 

اما، از آنجا که اساسا، کارگزاری های بیمه، کارمزدهای بیشتری را در ازای ارائه خدمات بیمه ای دریافت می کنند، می توان نتیجه گرفت، به طور معمول، درآمد کارگزاری های بیمه ای از نمایندگان بیمه، بیشتر است. در ادامه، تفاوت نمایندگی و کارگزاری بیمه در مزایا و معایب، بررسی خواهد شد.

 

فرانشیز به مبلغی از خسارت گفته می‌شود که، به عهده بیمه‌گزار است و بیمه‌گر نسبت به آن تعهدی ندارد. در واقع قسمتی از خسارت را که شرکت بیمه پرداخت نمی‌کند و این خسارت به عهده بیمه‌گزار باقی می‌ماند، فرانشیز بیمه است.

ر در یک قرارداد ۱۰ میلیون تومانی، ۱۰ درصد مبلغ کل آن یعنی ۱ میلیون تومان را به عنوان فرانشیز بیمه مشخص کنند. پرداخت این ۱ میلیون تومان بر عهده بیمه‌گزار است و مابقی آن را شرکت بیمه پرداخت می‌کند. پس فرانشیز آن بخشی از خسارت و هزینه‌های درمانی به شمار می‌آید که پرداخت آن بر عهده بیمه‌گزار است. بنابراین به آن سهم بیمه‌گزار یا خودپرداخت نیز اطلاق می‌شود.

------------------------------

بیمه یک عقد حقوقیه،درصورت وقوع حادثه خسارت جبران میکنه،غیرعمدیه

بیمه موجب افزایش دارایی نمیشه،هرقدر که خسارت بهت وارد شده هموننقدر باید جبران خسارت صورت بگیره

افراد بالای 60 سال بیمه اشون متفاوته چون سنشون بیشتره وریسک خطرشون افزایش پیدا میکنه

در بیمه اشخاص معمولا  تعییین مبلغ پرداخت توسط بیمه گذار(کسی که پول میده تا بیمه اش کنن

سازمان ناظر بر بیمه ها بیمه مرکزی ایران هستش

https://www.aparat.com/v/x1642t8

 

بیمه نامه تکمیلی :

بیمه تکمیلی درمان، جهت جبران هزینه‌ های درمان انواع بیماری، در نظر گرفته شده است که ‌بخش زیادی، از هزینه ‌های درمان را در طول درمان و یا حتی پس از آن، پرداخت می کند. لازم به ذکر است این بیمه نامه نیز، انواع مختلفی دارد که عبارتند از : بیمه تکمیلی انفرادی، گروهی، خانواده، زایمان و همچنین، بازنشستگی.

 

افرادی که متقاضی خرید بیمه تکمیلی می باشند، می توانند به صورت اینترنتی، از طریق سایت فروش آنلاین بیمه بیمیتو، به نشانی اینترنتی bimito.com، اقدام نمایند.

 

 

بیمه عمر

نوعی از بیمه که در آن بیمه‌گر طی مدت معینی حق بیمه مشخصی را از بیمه‌شونده دریافت می‌کند و در عوض متعهد می‌شود که در صورت فوت بیمه‌شده، ابتلا به بیماری‌های خاص و یا موارد این چنینی مبلغ معینی را به صورت یکجا و یا به صورت مستمری به بیمه‌گذار، بیمه‌شده یا فرد تعیین‌شده از سوی وی پرداخت کند. در حال حاضر، این نوع بیمه علاوه‌بر متعهد شد‌ن به پرداخت خسارت در صورت بیماری یا فوت به‌نوعی دارایی محسوب شد‌ه و در جهت سرمایه‌گذاری برای شخص بیمه‌شونده عمل می‌کند. از انواع بیمه عمر می‌توان به  بیمه عمر زمانی، بیمه عمر و تشکیل سرمایه، بیمه عمر ماند‌ه بدهکار و بیمه بازنشستگی تکمیلی اشاره کرد.

-----------------------

 

  • علی هادیان حقیقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی